Vita Smoothie Kivi

Përgatitja:

Kivi, bananja dhe malinat shtypen në blinder. Sipër i shtohet qumështi VITA i ftoftë. Pijes mund t’i shtoni edhe përbërës të tjerë aromatik, siç mund të jenë gjethet e mentes, mirëpo nuk është e domosdoshme.

Back