Section One Background

Mëngjesi me vita!!

Qumështi është burim i vitalitetit, shëndetit dhe jetës. Ju ushqen me shumë vitamina të rëndësishme, proteina, minerale dhe përbërës të tjerë ushqyes.

Shiqo Detajet
Section One Background

Qumështi Vita Burim i jetës!

Qumështi ju ushqen me shumë vitamina të rëndësishme, proteina, minerale dhe përbërës të tjerë ushqyes, që mund t’i merrni çdo ditë nëpërmjet qumështit. Prandaj qumështi është burim i vitalitetit, shëndetit dhe jetës.

Shiqo Detajet
Section Three Background
 • Vita back
 • Vita back
 • Vita back
 • Vita back
 • Section Two Background

  Vita Jogurt!!

  VITA është i vetmi jogurt vendor i prodhuar me teknologjinë më të lartë botërore me një paketim inovativ si Tetra Brik Edge që ka fituar çmimin “Paketimi i vitit” në Gjermani.

  Shiqo Detajet
  White Background
  Vita Bene
  Flowers
 • Cload back
 • Vita Bene Mask
 • Cloud Front
 • Shiqo Detajet
  White Background
  Vita Bene Calcium
  Flowers
 • Cloud Front
 • Cloud Front
 • Vita Bene Mask
 • Cload back
 • Cload back
 • Cload back
 • Shiqo Detajet