Vita Smoothie Dredhëz

Përgatitja:

Dredhëzat shtypen njëkohësisht me banane dhe disa gjethe menteje (sipas shijes). Që të gjitha treten me pak qumësht VITA, derisa masa të merr trajtën e lëngshme. Përfundimisht i shtohet akulli i grirë dhe tunden mirë e mirë. Sipër mund ta dekoroni më shllag dhe sirup të fituar nga lëngu i frutave të shtypura

Back