Vita Smoothie Boronicë

Përgatitja:

Së pari kokrrat e boronicës dhe manaferrave shtypen mirë, preferohet me blinder. Më pastaj i shtohet akulli dhe treten së bashku me pluhurin e vaniljes. Me qëllim që pija të jetë më e hollë dhe me më tepër vlera ushqyese shtoni qumështin VITA. Sipër mund ta dekoroni me shllag dhe pak lëng nga shtypja e frutave.

Back