Vita Milkshake Oreo

Përgatitja:

Muret e gotës lyhen me çokollatë të shkrirë, dhe më pastaj mbushet me akull. Sipër shtohet qumështi VITA, sheqer sipas shijes dhe 1 keks i shtypur oreo. Kupa e gotës mbulohet me shllag dhe dekorohet me lajthi të bluar dhe 1 keks oreo.

Back