Vita Milkshake Karamel

Përgatitja:

Në gotë shtohet fillimisht karameli dhe sipër mbushet me akull të grimtësuar mirë. Pastaj i shtohet qumështi VITA dhe krejt në fund pija plotësohet me 2 espreso.

Back