Vita Milkshake Çoko

Përgatitja:

Gota lyhet me çokollatë të shkrirë. Kurse akullit i shtohet kupa me akullore vanilje dhe përzihen paksa. Kjo masë e ftohtë vendoset në gotë dhe i shtohet qumështi VITA, që njëherit ndihmon tretjen dhe neutralizon shijen e ëmbël. Gota dekorohet me shllag dhe grimca të çokollatës së ngurtë.

Back