Vita Milkshake Blue

Përgatitja:

Fillimisht livoret e mandarinës imtësohen në rende dhe lihen në një enë anash. Më pastaj në gotë shtohet akulli i grirë, qumështi VITA dhe sirupi Mohini. Treten lehtësisht derisa pija të merr një ngjyrë homogjene. Më pastaj i shtohen livoret e mandarinës dhe sipër dekorohet më shllag dhe cimet.

Back