Schmand

12%

Schmand Vita është një produkt qumështi i fermentuar i prodhuar me vlera të veçanta ushqyese dhe qumësht i zgjedhur posaçërisht i fermentuar nga kulturat e qumështit për kos.

Ka një qëndrueshmëri të gjatë si krem dhe është një përbërës ideal për gatimet në kuzhinën tuaj.
Për ti dhënë shije të freskët dhe natyrale ushqimit mund të përdoret në shumë receta të ndryshme,përfshirë salcat,sallatat,ëmbëlsirat etj.

Ajkë e freskët e fermentuar nga qumështi. Përbëhet nga qumësht i pasterizuar dhe homogjenizuar me 12% yndyrë. Pa konzervues dhe gluten. Të ruhet në temperaturë prej 0-8 ºC. Aftati i përdorimit është shtypur në secilin ambalazh. Pesha neto: 180g.

100g e produktit përmban mesatarisht:

Back