Kos

6%

Kos Vita,i freskët natyral.

Është një nga përbërësit më të zakonshëm të kuzhinës tuaj i cili konsumohet pothuajse çdo ditë dhe është i pranishëm në gati çdo vakt.

Kos me 6% yndyrë është i fermentuar nga qumështi. Përbëhet prej qumështit të pasterizuar dhe homogjenizuar me 6% yndyrë, kultur jogurti. Pa konzervues dhe gluten. Të ruhet në temperaturë prej 0-8 ºC. Aftati i përforimit është shtypur në ambalazh. Pesha neto: 180g.

100g e produktit përmban mesatarisht:

Back