Kos

3.2%

Përbërësit natyral janë vlerat më të rëndësishme të këtij produkti, të cilat e klasifikojnë kosin si një aspekt vital për shëndetin tuaj. Kos Vita përmban përbëres substancial për mirqenien e shëndetit tuaj siç janë: kalciumi, proteinat dhe yndyrnat e mira për organizmin tuaj.Përpos që përdoret si ushqim ,kosi poashtu ndihmon tretjen, është indicator i rëndësishëm për humbje të peshës, si dhe shërben si zbutës i mirë për lëkurë.

Kos me 3,2% yndyrë është i fermentuar nga qumështi. Përbëhet prej qumështit të pasterizuar dhe homogjenizuar me 3,2% yndyrë, kultur jogurti. Pa konzervues dhe gluten. Të ruhet në temperaturë prej 0-8 ºC. Aftati i përforimit është shtypur në ambalazh. Pesha neto: 180g.

100g e produktit përmban mesatarisht:

Back