Vita Jogurt

1.5%

Jogurt Vita është zgjedhja e duhur e të gjithë atyre që duan të ndjehen mire gjatë tërë ditës. Rekomandohet në ushqimin e përditshëm për të gjitha moshat.

Vlera e lartë ushqyese në përbërësit e tij natyrorë ju jep energji jetësore dhe përfitime në shëndetin tuaj.

Vita është i vetmi jogurt vendor i prodhuar me teknologjinë më të lartë botërore me një paketim inovativ si Tetra Brik Edge që ka fituar çmimin “Paketimi i vitit” në Gjermani.

Jogurt nga qumështi i pasterizuar me 1,5% yndyrë qumështi. Të ruhet në temperaturë prej 0ºC deri në +8ºC. Të tundet mirë para përdorimit. Afati i përdorimit: I shtypur në ambalazh.

100g e produktit përmban mesatarisht:

Back