Ayran

1.6%

Ayran Vita është pije freskuese ,natyrale e cila I jep trupit tuaj energji dhe vitalitet.

Ajran me 1,6% yndyrë është qumësht i pasterizuar dhe homogjenizuar me 1,6% yndyrë, ujë, kultur jogurti, kripë. Të ruhet në temperaturë prej +4ºC dhe +10ºC. Aftati i perforimit është shtypur në secilin ambalazh. Pesha neto: 180g.

100g e produktit përmban mesatarisht:

Back