Vita Qumështi i kafës

Profesional

VITA është qumësht i përpunuar me teknologjinë më moderne UHT (në temperaturë ultra të lartë) dhe i paketuar me ambalazhin e Tetra Pakut. Vlerat mesatare në 100 ml qumësht janë:

Back