Vita Kids

Çokolatë

Qumështi Vita me çokollatë dhe qumështi Vita me dredhëz janë produkte të prodhuara për të zbukuruar mëngjesin e fëmijëve.

Qumësht i prodhuar për të vënë buzëqeshje fëmijëve me dy shijet e preferuara, poashtu është shumë i shëndetshëm. Këto dy lloje të qumështit Vita, i kanë të gjitha vlerat ushqyese që i ka qumështi i freskët.

Vita Kids çokolatë, ka ndrruar kahjen e qumështit tradicional Vita, duke i ofruar fëmijëve shijen e tyre të preferuar të çokolatës. Fëmijët tani mund ti marrin të gjitha vitaminat e nevojshme, duke e shijuar mëngjesin me qumësht me shije çokolate. Sigurisht, Vita kids çokolatë nuk është e limituar për fëmijes. Të gjithë admiruesit e rritur të çokolatës mund t’a shijojnë shijen e Vita kids çokolatë.

Back