Qumështi Vita

3.2 %

Qumështi me afat të gjatë është qumështi më i shëndetshëm i përpunuar në mënyrë industriale. Përpunimi i qumështit në UHT mundëson që të mbetet i freskët për një kohë të gjatë, ta ruajë përmbajtjen ushqyese, të jetë praktik për përdorim dhe i paketuar mirë.

Qumështi është burim i vitalitetit, shëndetit dhe jetës. Ju ushqen me shumë vitamina të rëndësishme, proteina, minerale dhe përbërës të tjerë ushqyes.

Vitaminat në qumësht: A, B2, B6, B12, C, D, E, K

Vlerat mesatare në 100 ml qumësht:

Back